Taylor Hanson

Ik weet niet eens meer precies hoe het zo is gekomen, maar ik ben op tournee met Hanson. De broertjes uit Oklahoma wilden terug naar hun muzikale roots en konden daar een niet onverdienstelijk mondharmonicaspeler als ik goed bij gebruiken. Ze zijn met z'n drieën: Zac is de jongste van het stel, een dertienjarig brok dynamiet met een schattig knaagdierengezicht en een lichaam dat het antwoord vormt op de vraag hoe dik je kunt worden zonder echt dik te zijn; daarna komt de vijftienjarige Taylor, naar mijn bescheiden mening een god in menselijke gedaante, slank gebouwd, met blauwe ogen en dat prachtige, lange blonde haar; en dan is er Ike, de oudste. Nou ja, die kan dan weer gitaarspelen...

Op een avond zie ik het niet meer zitten. We reizen nu al een maand door de Verenigde Staten en ik heb nogal last van heimwee gekregen. Op de rand van mijn hotelbed zit ik een beetje te treuren om Nederland, mijn familie en mijn vrienden, die ik erg mis. Op dat moment komt Taylor binnen. Had ik al verteld dat we samen een tweepersoonskamer delen? Dat doen we namelijk.

Hij komt naast me zitten en slaat een arm om me heen. Het moet gezegd worden: zowel hij als Zac zijn erg aanhankelijk, wat je misschien niet zou verwachten van Amerikaanse jongens. Ze zijn allebei al meerdere keren in de bus tegen mij aan in slaap gevallen, wat ik zeker als het om Taylor ging erg plezierig vond. "Wat is er?" vraagt hij. Ik probeer te zeggen dat er niets is, maar ik begin een beetje te huilen. "Rustig maar. Ik begrijp het," fluistert Taylor in mijn oor. "I understand."

Terwijl mijn gesnik afneemt, voel ik plotseling zijn slanke jongenshand, die me bij mijn kin pakt en mijn hoofd naar zich toe draait. Voordat ik er erg in heb, zoent hij me op mijn mond. Ja, hij houdt zijn mond dicht, hoor, maar ondanks dat zie ik sterretjes en gaat mijn hart als een gek tekeer.

"Zo, dat kon je wel gebruiken," zegt hij, nadat onze lippen weer van elkaar zijn gescheiden.

"Maar-... Hoe wist je dat?" stamel ik.

"Kom nou, denk je dat je de enige jongen bent die ik ooit ben tegenkomen die mij leuk vindt? Je moest eens weten hoeveel fanmail Zac en ik wel niet krijgen van homo's. En waar denk je dat dat liedje 'Yearbook' van ons eigenlijk over gaat?"

"Ben je zelf dan ook zo?"

"Nee, dat denk ik niet. Dat wil zeggen, ik weet het nog niet zeker. Ik doe gewoon wat ik leuk vind," antwoordt hij met een grijns. "Dit bijvoorbeeld..."

Hij zoent me nog eens, maar nu gaat zijn mond wel open. Terwijl onze tongen met elkaar spelen, glijdt mijn hand onder zijn shirt en over zijn gladde borst. Ondertussen is zijn hand afgedaald naar mijn kruis en betast hij door mijn broek heen mijn erectie. Een trillende zucht ontglipt me.

"Wacht even," zegt hij schor. "We kunnen het beter maar meteen goed doen." En hij begint zich uit te kleden. Ik volg zijn voorbeeld en vijf seconden later liggen we allebei naakt op bed. Het is altijd weer beeldschoon om te zien, zo'n slank jongenslichaam met alleen wat haar daar beneden. Hij gaat op me liggen. Het moment waarop je ontblote bovenlichaam contact maakt met dat van de andere jongen, heb ik altijd een van de meest opwindende momenten in het liefdesspel gevonden en ook deze keer gaat er een schok van genot door me heen.

Tijdens het vrijen realiseer ik me dat Taylor in bed net zo kreunt als wanneer hij zingt. Dan verlies ik mezelf en vinden we elkaar in een oceaan van hartstocht en geilheid. Voordat ik na afloop met mijn arm om hem heen in slaap val, verbaas ik me er nog één keer over dat zo'n tenger joch zo veel zaad kan produceren...

De volgende ochtend is het eerste wat ik zie Taylor, die me glimlachend aankijkt. Terwijl hij tegen me aan komt liggen, bedenk ik me dat de tournee nog heel lang zal duren en er nog heel veel nachten zullen volgen...

This little erotic fantasy was written in November 1998 and submitted to the editor of a Dutch gay youth magazine, who had asked for erotic stories about famous people. My submission was never even acknowledged. Perhaps the fact that the object of my desire was fifteen years old at the time was a little too much for them to handle. Taylor Hanson is 19 and married now. I sincerely hope that he's happy.